Saturday, August 4, 2007

Logistică de transporturi

Începănd cu 6 august 2007, compania noastră lansează împreună cu Facultatea de Transporturi din Universitatea Politehnica din Bucureşti primul program de training din România dedicat Logisticii de transporturi. Programul se adresează atât angajaţilor din firmele de transporturi (firme de mesagerie, poştă rapidă, transporturi de mărfuri ş.a.m.d.), cât şi persoanelor care doresc să dobândească competenţe în acest domeniu.

Cursurile au fost dezvoltate de specialişti români în domeniu şi sunt adaptate nevoilor firmelor româneşti şi legislaţiei internaţionale, europene şi româneşti în vigoare.

Perioada de înscrieri pentru programul de LOGISTICĂ DE TRANSPORTURI pentru transporturi maritime, cod curs #14-01, este 27 august - 7 octombrie 2007. Deschiderea oficială a primei serii este programată pentru 22 octombrie 2007.

Pentru prima serie sunt disponibile doar 20 de locuri, iar a doua serie va fi programată pentru februarie 2008.

În urma absolvirii acestui program de training şi susţinerii unei examinări în cadrul Centrului de Testare al companiei noastre, cursanţii vor primi o certificare oficială: CERTIFIED PROFESSIONAL IN TRANSPORT LOGISTICS.

Detaliile suplimentare privind programul de training "Logistica de transporturi" (#14) pot fi găsite aici.

Vă mulţumim că aţi ales programele noastre de training!

No comments: