Friday, November 23, 2007

Curs "English for Front Desk Officers" / Engleza pentru receptioneri

SMART SOLUTIONS & SUPPORT organizeaza in luna decembrie primul curs de
ENGLISH FOR FRONT DESK OFFICERS
13-15 decembrie 2007, Bucuresti
Cursul a fost astfel conceput încât să dezvolte competențele cursanților de a întâmpina clienții la intrarea în sediul companiei / băncii / hotelului / instituției etc., de a răspunde politicos la orice întrebare sau cerere, de a oferi diverse tipuri de indicații clienților, atât telefonic cât și direct, de a oferi ajutor în rezolvarea oricărei probleme pe care aceștia o pot întâmpina.
Cui se adreseaza?
Cursul se adreseaza atat persoanelor care lucreaza ca Desk Officers in sediile companiilor, bancilor, institutiilor publice etc., cat si celor care activeaza ca receptioneri in hoteluri.
Structura cursului:
  • Formule de salut / de întâmpinare în mod direct sau la telefon, stabilirea scopului vizitei / apelului telefonic, formule de rămas-bun.
  • Solicitarea şi oferirea de informaţii, îndrumări, direcţionarea apelurilor în funcţie de solicitări, programarea de întâlniri şi transmiterea mesajelor.
  • Înregistrarea datelor în baze de date, înregistrarea corespondenţei de afaceri (primită sau trimisă).
  • Oferirea de asistenţă primară clienţilor / vizitatorilor: oferirea de indicaţii, direcţionarea lor către diferite departamente din cadrul instituţiei, soluţionarea diferitelor probleme sau nelămuriri pe care aceştia le-ar putea avea.
  • Atitudinea profesională a unui front desk officer – utilitate, cerinţe, modalităţi de dobândire şi menţinere a acesteia.
Modalitatea de desfasurare:
Cursul se desfasoara sub forma de atelier (*totul este practic), iar trainerul acorda atentie fiecarui cursant in parte astfel incat la finalul fiecarei zile de training acesta sa inregistreze rezultate reale/cuantificabile.
Programul si locul de desfasurare:
Cursul se desfasoara pe perioada a 3 zile (18 ore), in zilele de joi, vineri si sambata:
Seria 1/2007 – 13-15 decembrie 2007 (vezi programul de desfasurare).
Cursul se tine in Centrul de Instruire situate in Facultatea de Automatica si Calculatoare, Universitatea Politehnica din Bucuresti, sala EC02s. (Harta Centru #02-UPA)
Inscrieri si taxa de participare:
Persoanele care doresc sa se inscrie la acest curs trebuie sa completeze o fisa de inscriere [corporate] / [individual] si sa plateasca taxa de participare direct sau prin OP.
Numarul de locuri disponibile este limitat (i.e., 14), iar din acest motiv nu sunt acceptate rezervarile.
Taxa de participare este de 569 RON si include cursul efectiv (18 ore), materialele-suport, mapa cursant si coffee-break.
Termenul limita pentru inscrieri este data de 6 decembrie 2007.
Reduceri:
Studentii beneficiaza de o reducere de 5% din taxa de participare.
Grupurile formate din cel puţin 5 persoane beneficiază de o reducere de 10% din taxa de participare.
Date de contact:
Informatii suplimentare si inscrieri la telefon 072 412 2233, la Centrul de Instruire #02-UPA, pe e-mail contact@omnisolutions.ro sau pe site-ul nostru: www.omnisolutions.ro

Link prezentare curs:

Tuesday, November 13, 2007

Java 2: Avansat

Fa un pas mai departe! Depaseste-ti concurenta!

SMART SOLUTIONS & SUPPORT a lansat primul curs de Java 2 pentru nivelul avansat din Romania . Cursul dureaza 3 luni (70 de ore) si se adreseaza persoanelor care au cunostinte de nivel introductiv/ mediu de Java2.
Cursul se desfasoara sub forma unui atelier de lucru, iar partea teoretica se afla la dispozitia cursantului 24h/24h pentru studiu individual inainte si dupa finalizarea cursului (suportul de curs si vLabs vor fi disponibile on-line si sunt incluse in pret). Grupele sunt formate din 10-14 cursanti per serie.

Pe langa suportul de curs si cursul practic propriu-zis, cursantii beneficiaza si de acces gratuit la comunitatea specialistor in Java. Aceasta facilitate (i.e., FOSTERING) este menita sa tina in contact actuali si fostii cursanti cu specialisti si traineri romani astfel incat procesul de invatare sa fie continuu.

Cursul se va tine in Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti, sala EC02s. Prima serie va incepe la data de 8 decembrie 2007, iar inscrierile se vor face pana pe data de 5 noiembrie. O persoana va fi considerata inscrisa doar dupa completarea fisei de inscriere si efectuarea platii aferentei taxei de participare. Numarul de locuri este limitat si din acest motiv nu sunt acceptate rezervari.

Oferta speciala:

Taxa de participare pentru perioada 1-30 noiembrie este de 990 RON. Dupa aceasta data, taxa de participare este de 450 Euro.

Studentii beneficiaza de o reducere de 5% pe tot parcursul anului (cu exceptia ofertelor).

Detalii privind cursul puteti gasi la adresa:
http://www.omnisolu tions.ro/ ro/training/ curs.php? id=33-03
Informatii suplimentare si inscrieri la telefon 072 412 2233 sau e-mail contact@omnisolutio ns.ro